Workshop Gongen, Pusten og Stemmen

Invitasjon til Workshop Gongen, Pusten og Stemmen 3. september 2017

I løpet av workshopen vil du lære deg mer om de grunnleggede bioenergetiske prinsipper i Bioenergetisk Analyse (Alexander Lowen), et helhetlig kropp-sinn (body-mind-energi-bevissthet) syn, gruppetrening i bioenergetisk analyse øvelser. Vi går gjennom forståelse og øvelser for bioenergetiske aspekter. Øvelser gjøre i en gruppe i hovedsak individuellt, men vi kommer også til å gjøre øvelser sammen med en annen person eller sammen som en gruppe. Vi vil under workshopen ha fokus på  bruk av pusten og stemmen i de bioenergetisk kroppsøvelsene vi gjennomfører.


Vi avslutter workhopen med et gongbad. Vi vil lage en lydreise med gonger syngeboller, Shantichimes, Shrudiboks mm. i tillegg til Gongmesterens bruk av stemmen og overtoner.

Du vil få en trygg og behagelig reise hvor gongmesterne lager et harmonisk klangrom hvor du får ditt eget lydbad og lydreise.

Når Gongen spilles skapes det en lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger. Lydens vibrasjon kan på den måten ha en helende effekt på kropp, sjel og sinn.

Gongen er et fantastisk spennende instrument som påvirker både deltakeren og den som spiller. Å la seg flyte med av gongens vibrasjoner, tillate tonene å trenge igjennom deg, og la deg synk inn i en dyp meditativ tilstand, den tilstand der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft, er helt fantastisk.

Fordi gongen er et “stort” instrument som skaper store lydbølger vil de fleset oppleve at de treffes av lydbølger gjennom hele kroppen. Det er mage som sier at de føler seg fornyet og synes dette bare er helt fantastisk. de utrykker ofte at det er som “å bli født på ny”.

Vitaliserende Bioenergetiske øvelser!

De grunnede øvelser – er en fundamental prosess i bioenergetisk body-mind-bevissthets-arbeid.

Alle delene av kurset vil inneholde en rekke energigivende bioenergetisk øvelser.

 Vi vil sammen utforske på en, trygg, skånsom og eksperimentelle måte kroppsbevissthet , tilnytting til grunnen i deg, pust og energi.

Du vil kunne oppleve å være i mer i deg selv og dine føleser på en mer sentrert og grunnet måte.

  • Gjenoppdag din kropp, og opplev en avslappede sentrering.
  • Økt bevegelighet.
  • Bedre din motilitet.
  • Forny din tillit til hele deg og livet.
  • Øke din vitalitet og livskraft.
  • Bli mer bevisst det som skjer med deg i øyeblikket.

 

Bioenergetiske aspekter

BEVEGELSE
Jeg er bevegelse , jeg er en levende pulserende væren. Jeg er vital og tilsted i mine bevegelser. Mine bevegelser er som grasiøse bølger av et vitalt og levende liv.
GRUNNING
Jeg er her og kjenner kraften fra deg moder jord. Mine føtter kjenner deg og jeg går trygt frem i dine energier, med himmelens kraft som strekker meg opp.
PUSTEN
I feng shui sier man at en fisk ikke svømmer men blir båret frem av vannet. Jeg puster ikke men blir pustet. Pustet i livet som vil livet frem.
EMOSJONALITET
Jeg kjenner meg selv, selvet som er i meg. En følelse av noe foranderlig som er meg selv. Selvet er tilstede på reisen gjennom livet!
MOTILITET
Impulser av liv, skaper bølger av spontanitet og lekenhet. Jeg har energi til å gi og til å ta imot. Takknemlighet for livet!
STRESS
Det som er en velsignelse for noen kan være en påkjenning for andre. Jeg er vennlig med meg selv og tar vare på meg selv når jeg kjenner jeg trenger det.
STEMME UTRYKK
Lyden fra mitt hjerte gir kun mening i verden om det kommer ut som lyd fra min åpne munn.
Previous
Next

Er du klar til å puste, bevege deg, kjenne inn i kroppen din og bli mer av den du er!

 Når du er grunnet, kan du kjenne at du er i kontakt med grunnen, du kan kjenne gravitasjonen fra jorden

og ha en økt bevisst fysisk tilstedeværelse i egen kropp. Det er å være grunnet er en helhetlig emosjonell , elektromagnetisk og energisk opplevelse og betyr at du bokstavelig talt utveksler energi med planeten under føttene, og du er både nærende og blir næret gjennom den forbindelse.

Kroppen din har en energistrøm som går gjennom deg fra bunn til topp og fra top til bunn. Denne langsgående energiflyten gjenspeiler den betingelse at vi er skapninger av både jord og himmel. Vi står på jorden og under himmelen-energiene våre koble til hva som er over og under oss, og vi har energi sentre som tjener forbindelsen til begge disse energikilder .

Funksjonen til grunnings- øvelser i bioenergetisk analyse er å hjelpe oss å begynne å bli klar over våre kropper og vår tilknytning til jord i hvordan vi står på den, bevege seg over det, forholde seg til det, og hvordan vi føler og kjenner at denne tilkobling er i kroppen din .

Informasjon og registrering av din interesse for workshop

Maks antall deltagere 20.
Pris pr deltager: Kr 900,-
Varighet: ca 5 timer
 
Program & Innhold
Oppstart: Kl 10:00
 
Energigivende øvelser
Grunning & Balanse
Litt Teori
Q&A
Lunsj
Frigjøring av spenninger
Gongbad
 
Avsluttning: 16:00
 
Vi har matter og fleecepledd, hodeputer og stoler. Det er musikkanlegg. Det er sofa utenfor salen med vanndispenser, te osv. Vi har 1 garderobe og et toalett. (dametoalett i utgangspunktet, men unisex på mine klasser). Det er fine, rene og friske lokaler med mye rosa. 😀

TA MED/ HA PÅ: vannflaske med lokk, behagelige klær, evnt. ekstra pledd eller sittepute om du trenger/ønsker det. Vi har
STED: Lokalene til Femme vis a vis 3T Leangen på nedre Leangen. I samme bygning som Hank sport sykkelbutikk. På langsiden av bygget med samme inngang som Leangen fysioterapi.matter, hodeputer og fleecepledd.
Adressen er Falkenborgveien 38. Lokalet ligger i 2. etg. med heis. Gratis parkering utenfor lokalet og rundt hele bygget.
Si ifra om du ønsker nærmere veibeskrivelse!
Du kan ringe Maiken på 41697313 om du ikke finner frem
 
Arrangør: Maiken Sneeggen
 
Maiken eier og driver Dypindrero.no og tilbyr kurs, nettkurs og 1-til-1 veiledning i MediYoga (medisinsk yoga). Hun er MediYogalærer og fysioterapeut. Hun holder 1-dagskurset MediYoga Kidz for voksne i Trondheim og omegn i samarbeid med MediYoga Norge.
 
I tillegg liker hun å arrangere eventer med spennende samarbeidspartenere, som feks denne workshopen med Tor Arne Håve 

Maiken brenner for å lære videre MediYoga til andre og slik spre indre ro og glede gjennom enkle og effektive verktøy for stressreduksjon og balanse i kropp og sinn. Hun er opptatt av at yoga skal passe for alle, og være tilgjengelig for alle, både barn og voksne.

Maiken har en behagelig og beroligende stemme, og hun skaper gode og trygge rom for å kunne slappe fullstendig av. Hun er glad i å synge og spiller gjerne på shrutibox og vindklokker i yogaklassene. Hun syns det er fantastisk å hvile i vibrasjonene av gongene og gleder seg til å lære mer om både å spille på Gong, syngeboller og å bruke stemmen mer som verktøy for avspenning og healing på workshopen med Tor Arne.

Maiken Sneeggen
Fysioterapeut og MediYogaterapeut
www.Dypindrero.no
post@dypindrero.no
Mobil: 41697313

Facebook: Dypindrero.no

Video fra tidligere workshop

OM TOR ARNE HÅVE

Tor Arne Haave (1964) Master of Management (Org. Psykologi), Diplom International Økonomi and Markedsføring, Yogalærer, Gongmester, TRE LII  (Trauma and Tension Releasing Exercises ), CSMI (Certifed Silva Method Instructor), Bioenergetisk Analyse (Under utdanning 2 år og Erfaring 10 år). Første utdannelse  var elektriker gruppe L.

Tor Arne Håve er dedikert til å jobbe med mennsker basert på et sjamanistisk livssyn. Han er motivert av muligheten til å skape mer glede, kjærlighet og harmony i verden. Ha ledes av et åpent hjerte og elsker å skape latter å få mennesker til å utvikle deres egen kreativitet å skaperkraft. Han har en tro på å det å bruke humor kan skape et møtested for mennesker uten fordommer og frykt. Han er en fortaler for det å utvikle “love and compassion” er de viktigste ferdigheter vi kan utvikle.

Hva sier kurs og workshop deltagere om Tor Arne Håve

Tusen takk for en fantastisk workshop. Jeg hadde stort utbytte av den, og tar med meg mye lærdom videre i min jobb som Gestalt terapeut og yoga lærer. Du klarer å skape et trygt fundament for utprøving og læring, og har en tydelig tilstedeværelse og stor kompetanse. Dette kom oss alle til gode under denne workshopen, og jeg opplevde at vi som gruppe og som enkelt individer kunne lene oss på deg, din kunnskap og kompetanse, trygge på å bli ivaretatt….uansett hva som kom opp. Takk!
Siv Myklebust
Amanyara.no mindfulnessinstruktør og gestaltterapeut
“Jeg har selv deltatt på en av Tor Arne’s Workshop, og dette må jeg bare dele med flest mulig andre. For jeg trodde egentlig at jeg var ganske ”ferdig” med mine utfordringer, men neida ved hjelp av gongen, pusten og stemmen kom det enda mer til overflaten som jeg fikk gitt slipp på. Og for en lettelse! Og ikke minst gleden jeg nå har funnet fram til inni meg og enda mer pågangsmot!”
Rose Mari Jacobsen
Tid for Balanse – Medi Yogalærer
“Workshop med Tor Arne er noe eg anbefaler Alle å oppleve! Er ikke bare Gongen’s vibrasjoner og andre lyd effekter fra instrumenter som setter igang nydelig prosesser. Men også Tor Arne’s sympatiske, rolige og inkluderende personlighet gjør at du føler deg sett, inkludert og veiledet på en trygg og god reise gjennom hele Workshopen. Dette må bare oppleves!”
Lillian Havikbotn
Havikbotn Naturterapi – Mediyoga Lærer
Det er meg en glede å kunne anbefale deg videre. Jeg var så heldig og fikk mulighet til å bli med på Gong bad, øvelser for kroppen som gjorde susen, og bruk av stemmen, med deg og Rose, på vispen i skjærviken. Det gjorde meg utrolig godt. Merket det slapp mye hos meg, og i ettertid har jeg hatt enn følelse av at jeg er tilbake i kroppen min igjen, blandet med feber og kvalme. Ja jeg ble glad av å bli “litt syk” faktisk. Jeg har vært litt “lost” siden starten av året med sorger. Men nå er jeg hel igjen. Om du kommer tilbake i disse trakter krysser jeg fingrene for å kunne oppleve deg og din energi på nytt. For en herlig og morsom energi du har Tor Arne. Latter som smitter lett over på andre. Du minte meg også på at det er viktig huske å le godt med hele kropp og sjel.
Janne Hansen
Fredrikstad – Happy Hippi

Kontakt meg

Send meg gjerne spørsmål eller forespørsel om tilbud på våre produkter eller tjenester, du får svar deg så snart som mulig og helst i løpet av 2 dager.

Contact information Payments

All payments and refunds are handled by:

Universi AS
PO. BOX 19
Holtung Våle
Norway

VAT: 984840551 NO

Contact for questions about payments or refunds: post@universi.no  or Phone +4790914095