ABOUT TOR ARNE HAAVE

Tor Arne Haave (1964) Master of Management (Org. Psykology), Diploma in International Economics and Marketing, Yoga and Meditation Teacher, Gongmaster, Sound Healer, TRE LII Facilitator  (Trauma and Tension Releasing Exercises ), CSMI (Certifed Silva Method Instructor), Bioenergetic Analysis (Currently under Education 2,5 years/Experience 10 years). First Education was Electrican.

Tor Arne Håve is dedicated to work with people based on a shamanistic life view. He is motivated by the possibility to create more joy, love and harmony in this world. Following his open heart he loves to make people laugh and develop their own creativity. He is a believer in using a sense of humor meeting people without prejudice and fear. He advocats that development of love and compassion are probably two of the most important skills that we as humans can develop.

OM TOR ARNE HÅVE

Tor Arne Haave (1964) Master of Management (Org. Psykologi), Diplom International Økonomi and Markedsføring, Yogalærer, Gongmester, TRE LII  (Trauma and Tension Releasing Exercises ), CSMI (Certifed Silva Method Instructor), Bioenergetisk Analyse (Under utdanning 2 år og Erfaring 10 år). Første utdannelse  var elektriker gruppe L.

Tor Arne Håve er dedikert til å jobbe med mennsker basert på et sjamanistisk livssyn. Han er motivert av muligheten til å skape mer glede, kjærlighet og harmony i verden. Ha ledes av et åpent hjerte og elsker å skape latter å få mennesker til å utvikle deres egen kreativitet å skaperkraft. Han har en tro på å det å bruke humor kan skape et møtested for mennesker uten fordommer og frykt. Han er en fortaler for det å utvikle “love and compassion” er de viktigste ferdigheter vi kan utvikle.

Hva sier kurs og workshop deltagere om Tor Arne Håve

Tusen takk for en fantastisk workshop. Jeg hadde stort utbytte av den, og tar med meg mye lærdom videre i min jobb som Gestalt terapeut og yoga lærer. Du klarer å skape et trygt fundament for utprøving og læring, og har en tydelig tilstedeværelse og stor kompetanse. Dette kom oss alle til gode under denne workshopen, og jeg opplevde at vi som gruppe og som enkelt individer kunne lene oss på deg, din kunnskap og kompetanse, trygge på å bli ivaretatt….uansett hva som kom opp. Takk!
Siv Myklebust
Amanyara.no mindfulnessinstruktør og gestaltterapeut
Jeg har selv deltatt på en av Tor Arne’s Workshop, og dette må jeg bare dele med flest mulig andre. For jeg trodde egentlig at jeg var ganske ”ferdig” med mine utfordringer, men neida ved hjelp av gongen, pusten og stemmen kom det enda mer til overflaten som jeg fikk gitt slipp på. Og for en lettelse! Og ikke minst gleden jeg nå har funnet fram til inni meg og enda mer pågangsmot!
Rose Mari Jacobsen
Tid for Balanse - Medi Yogalærer
"Workshop med Tor Arne er noe eg anbefaler Alle å oppleve! Er ikke bare Gongen's vibrasjoner og andre lyd effekter fra instrumenter som setter igang nydelig prosesser. Men også Tor Arne's sympatiske, rolige og inkluderende personlighet gjør at du føler deg sett, inkludert og veiledet på en trygg og god reise gjennom hele Workshopen. Dette må bare oppleves!"
Lillian Havikbotn
Havikbotn Naturterapi - Mediyoga Lærer
Det er meg en glede å kunne anbefale deg videre. Jeg var så heldig og fikk mulighet til å bli med på Gong bad, øvelser for kroppen som gjorde susen, og bruk av stemmen, med deg og Rose, på vispen i skjærviken. Det gjorde meg utrolig godt. Merket det slapp mye hos meg, og i ettertid har jeg hatt enn følelse av at jeg er tilbake i kroppen min igjen, blandet med feber og kvalme. Ja jeg ble glad av å bli "litt syk" faktisk. Jeg har vært litt "lost" siden starten av året med sorger. Men nå er jeg hel igjen. Om du kommer tilbake i disse trakter krysser jeg fingrene for å kunne oppleve deg og din energi på nytt. For en herlig og morsom energi du har Tor Arne. Latter som smitter lett over på andre. Du minte meg også på at det er viktig huske å le godt med hele kropp og sjel.
Janne Hansen
Fredrikstad - Happy Hippi

Kontakt meg

Send meg gjerne spørsmål eller forespørsel om tilbud på våre produkter eller tjenester, du får svar deg så snart som mulig og helst i løpet av 2 dager.

Kontakt meg

Send meg gjerne spørsmål eller forespørsel om tilbud på våre produkter eller tjenester, du får svar deg så snart som mulig og helst i løpet av 2 dager.