Invitasjon Grunnkurs i Gongspilling

GRUNNKURS I GONGSPILLING

På dette kurset vil du lære alt du trenger for å begynne å spille gong til avslapning og healing – for eksempel i forbindelse med yogaklasser (fra alle tradisjoner, både kundaliniyoga og hathayoga) eller terapisesjoner, gongavslapning/gongbad og gongnetter/puja.
 
Du vil lære alle grunnteknikker du trenger for å begynne å spille gong for deg selv og dine elever. Det vil være ulike gonger tilgjengelig under kurset og du får mye tid til å prøve og øve i løpet av disse to dagene. Du vil også introduseres til intuitivt gongspill der du slipper taket i alle teknikker og lar gongen ”spille deg” og derigjennom åpne opp for gongens fulle potensial. I tillegg får du prøvd syngeboller, trefløyte, koshiklokker med mer.
 
Vi snakker også om gongens historie og hvorfor den er unik når det gjelder healing, avslapning og integrasjon. Du vil lære hvordan du strukturer kortere og lengre gongavslapninger. Du vil også være med og holde gongavspenning for de andre. Hvilket også betyr at du selv får nyte godt av og oppleve de magiske, helende vibrasjonene til gongene. Underveis i kurset vil vi også gjøre yoga og meditasjon der du vil få oppleve hvordan gongen kan benyttes som et forsterkende element.
 
Kurset bygger på Mehtab Benton sin tilnærming til å spille gong (forfatteren av Gong Yoga og lærer i GongYoga, Kundalini Yoga og Hatha yoga)). Dette grunnkurset gjør deg også i stand til å ta videreutdannelsen til Mehtab Benton i GongYoga (GongYoga Teacher Training). Dette kurset holdes i Sverige til sommeren og er et kurs for yogalærere eller blivende yogalærere i alle tradisjoner som vil lære seg å spille gong for sine elever under asanas, meditasjoner og pranayama.
 
Lærer: Tor Arne Håve Master of managment (f. 1964) har siden 2006 holdt på med Bioenergetikk både som en del av egenutvikling og som en del av en utdanning innen Bioenergetisk analyse. Han er yoga og meditasjonslærer med spesiell interesse for lyd og stemmen. Han er praktiserende buddhist og har lang erfaring med meditasjon og meditative teknikker. Tor Arne Håve har en bred bakgrunn fra ledelse og kursing av mennesker. Han har utviklet gode evner til å lytte inn og skape resonans med andre personer og grupper. Han praktiserer yoga daglig og synger mantra og overtone sang. Han er opptatt av helhet og baserer sitt liv på prinsipper om ubetinget kjærlighet, glede, compassion og likeverd for alle levende vesener. Tor Arne er også skaperen av de nye Norse-gongs, fantastiske gonger inspirert av norrøn mytologi.
 
Tor Arne er nå offisielt en del av Mehtab Bentons team og er ansvarlige for grunnkurs i Gongspilling i Norge (sammen med Anne Siri Langelandsvik, og med Jesper Lundqvist og Håkan Lagesson i Sverige).

Grunnkurs i gongspilling holdes etter en modell fra Metab Benton. GONG ON THE WAY organiserer grunnkurs med Gongmestere og Yogalærere Anne Siri Langelandsvik og Tor Arne Håve. Grunnkurset holdes hovedsaklig med begge lærere tilstede under kurset. Der dette ikke skjer blir deltagere informert og prisen er også da redusert i forhold til at det kun er en lærer.

 

Vi har nå valgt å holde kurs for mindre grupper, fordi det ofte blir en mer direkte og bedre tilpasset læring for den enkelte. Ved å ha kurs for maks 5-6 deltagere har vi kurs som går over 10 timer på en dag. Programmet blir da slik at vi legger inn DAG 2 innhold (Andre Instrumenter, Øving samt Spille Gongbad) på slutten av DAG 1.

I de tilfeller vi ser at det blir fler enn 6 personer lager vi et Kurs over 2 dager.

Betaling for kurs over 1 eller to dager gjør du i link vedlagt. Detaljer for Kurssted og Dato får du i egen kursbekreftelses mail.

 

Subtotal kr3,900.00

Total Amount: kr3,900.00

Betale for kurs over 2 dager

Subtotal kr2,900.00

Total Amount: kr2,900.00

Betale for kurs over 1 dag.

Contact information

All payments and refunds are handled by:

Universi AS
PO. BOX 19
Holtung Våle
Norway

VAT: 984840551 NO

Contact for questions about payments or refunds: Tor Arne Håve post@universi.no or Phone +4790914095

Contact for questions about the workshop:

Tor Arne Håve , Gongmester
post@universi.no

KURSHEFTE

Teorihefte (GRUNNKURS I GONGSPILLING)koster Kr 250,- og er inkludert i kursavgiften. Du får utlevert hefte på kursdagen.

PROGRAM

DAG 1

0900 Velkommen
0915 Yoga og Gongavspenning ledet av Gongmester (ere)
1045 Te/Kaffe pause
1100 Gong og lyd for healing, terapi og avspenning
1130 Grunnteknikk
1230 Lunsj
1330 Spilleteknikker
1500 Te/Kaffe pause
1530 Oppbygging Gongavspenning
1630 Gongmeditasjon
1700 Vel hjem!

DAG 2
0900 Andre instrumenter, teknikk
1030 Kaffe/Te
1100 Øving, diverse spilleteknikker
1230 Lunsj
1330 Gongavspenning – 30 min, ledet av deltakerne
1410 Gongavspenning – 30 min, ledet av deltakerne
1450 Gongavspenning – 30 min, ledet av deltakerne
1530 Oppsummering
1600 Vel hjem!

Kontakt informasjon:

Vi gleder oss til å treffe deg!

Hjertelig velkommen skal du være.

VIDEO FRA ET TIDLIGERE KURS

Copyright © 2017 Universi AS, All rights reserved. 

ABOUT TOR ARNE HAAVE

Tor Arne Haave (1964) Master of Management (Org. Psykology), Diploma in International Economics and Marketing, Yoga and Meditation Teacher, Gongmaster, Sound Healer, TRE LII Facilitator  (Trauma and Tension Releasing Exercises ), CSMI (Certifed Silva Method Instructor), Bioenergetic Analysis (Currently under Education 2,5 years/Experience 10 years). First Education was Electrican.

Tor Arne Håve is dedicated to work with people based on a shamanistic life view. He is motivated by the possibility to create more joy, love and harmony in this world. Following his open heart he loves to make people laugh and develop their own creativity. He is a believer in using a sense of humor meeting people without prejudice and fear. He advocats that development of love and compassion are probably two of the most important skills that we as humans can develop.

OM TOR ARNE HÅVE

Tor Arne Haave (1964) Master of Management (Org. Psykologi), Diplom International Økonomi and Markedsføring, Yogalærer, Gongmester, TRE LII  (Trauma and Tension Releasing Exercises ), CSMI (Certifed Silva Method Instructor), Bioenergetisk Analyse (Under utdanning 2 år og Erfaring 10 år). Første utdannelse  var elektriker gruppe L.

Tor Arne Håve er dedikert til å jobbe med mennsker basert på et sjamanistisk livssyn. Han er motivert av muligheten til å skape mer glede, kjærlighet og harmony i verden. Ha ledes av et åpent hjerte og elsker å skape latter å få mennesker til å utvikle deres egen kreativitet å skaperkraft. Han har en tro på å det å bruke humor kan skape et møtested for mennesker uten fordommer og frykt. Han er en fortaler for det å utvikle “love and compassion” er de viktigste ferdigheter vi kan utvikle.

Hva sier kurs og workshop deltagere om Tor Arne Håve

Tusen takk for en fantastisk workshop. Jeg hadde stort utbytte av den, og tar med meg mye lærdom videre i min jobb som Gestalt terapeut og yoga lærer. Du klarer å skape et trygt fundament for utprøving og læring, og har en tydelig tilstedeværelse og stor kompetanse. Dette kom oss alle til gode under denne workshopen, og jeg opplevde at vi som gruppe og som enkelt individer kunne lene oss på deg, din kunnskap og kompetanse, trygge på å bli ivaretatt….uansett hva som kom opp. Takk!
Siv Myklebust
Amanyara.no mindfulnessinstruktør og gestaltterapeut
Jeg har selv deltatt på en av Tor Arne’s Workshop, og dette må jeg bare dele med flest mulig andre. For jeg trodde egentlig at jeg var ganske ”ferdig” med mine utfordringer, men neida ved hjelp av gongen, pusten og stemmen kom det enda mer til overflaten som jeg fikk gitt slipp på. Og for en lettelse! Og ikke minst gleden jeg nå har funnet fram til inni meg og enda mer pågangsmot!
Rose Mari Jacobsen
Tid for Balanse – Medi Yogalærer
“Workshop med Tor Arne er noe eg anbefaler Alle å oppleve! Er ikke bare Gongen’s vibrasjoner og andre lyd effekter fra instrumenter som setter igang nydelig prosesser. Men også Tor Arne’s sympatiske, rolige og inkluderende personlighet gjør at du føler deg sett, inkludert og veiledet på en trygg og god reise gjennom hele Workshopen. Dette må bare oppleves!”
Lillian Havikbotn
Havikbotn Naturterapi – Mediyoga Lærer
Det er meg en glede å kunne anbefale deg videre. Jeg var så heldig og fikk mulighet til å bli med på Gong bad, øvelser for kroppen som gjorde susen, og bruk av stemmen, med deg og Rose, på vispen i skjærviken. Det gjorde meg utrolig godt. Merket det slapp mye hos meg, og i ettertid har jeg hatt enn følelse av at jeg er tilbake i kroppen min igjen, blandet med feber og kvalme. Ja jeg ble glad av å bli “litt syk” faktisk. Jeg har vært litt “lost” siden starten av året med sorger. Men nå er jeg hel igjen. Om du kommer tilbake i disse trakter krysser jeg fingrene for å kunne oppleve deg og din energi på nytt. For en herlig og morsom energi du har Tor Arne. Latter som smitter lett over på andre. Du minte meg også på at det er viktig huske å le godt med hele kropp og sjel.
Janne Hansen
Fredrikstad – Happy Hippi

Kontakt meg

Send meg gjerne spørsmål eller forespørsel om tilbud på våre produkter eller tjenester, du får svar deg så snart som mulig og helst i løpet av 2 dager.