Tusen takk for fint samvær!

av Tor Arne Håve Oktober. 2018

Det var en fin opplevelse å være med deg i løpet av helgen som var. Det er en sterk opplevelse å komme i kontakt med hele gruppen som en enhet. Noe som jeg følte og opplevde som en harmonisk gruppe, hvor alle ville noe med sin deltagelse. Alle ønsket å bidra til det beste for gruppen og til det beste for seg.

Det krever mot å bevege seg selv livet, livet selv krever at vi har mot til å la oss bevege.

Jeg pleier å si – livet før og livet etter gong. Kanskje er det slik med deg også, at du nå er så beveget at større endringer har funnet sted i din kropp og i ditt liv.

Du er nå blitt en del av de som har gjennomført Grunnkurs i Gongspilling. For meg betyr dette en mulighet til å ha kontakt med flere mennesker som deler noen felles verdier. GONG ON THE WAY(TM) er en konsept som er ment å støtte opp om din vei med gongen. Og din vei mot et mer levende og kraftfullt liv. 

Som kursdeltager har du nå rett til å benytte #gongontheway for å synliggjøre dine gong relaterte aktiviteter. Du er nå også velkommen som en del av det jeg har valgt å kalle GONG ON THE WAY (TM) FRIENDS. Dette kan være en ny begynnelse på noe fint som vil utvikle oss alle sammen. Vennskap krever ikke noe, men er der som en påminnelse av at du betyr noe i en sammenheng. At du er verdifull i deg selv og som en del av noe mer enn deg selv i relasjon til andre.

SAMSPILL

GONG ON THE WAY – MISSION STATEMENT

Everyone wants to be happy, but happiness cannot be achieved in isolation. The happiness of one depends upon the happiness of all and the happiness of all depends upon the happiness of one. This is because all life is interdependent. In order to be happy, one needs to cultivate wholesome attitudes towards others in society and towards all sentient beings. We work for the happiness of all. – Tor Arne Håve

En ny begynnelse med GONG ON THE WAY(TM) FRIENDS

Det kan være en ny begynnelse på noe at du nå har vært på kurs, kanskje du har investert i gong eller tenker på det. Det er en ny start på et vennskap med oss som lærere og de som er dine medstudenter her i det kurset du gikk. Men også i det nettverket vi har utviklet over tid er den mange venner. Vi har venner i mange land , og det er mange spennende aktiviteter som skjer. Vi ønsker at du skal få mest mulig ut av din investering så derfor har vi sett for meg at du skal ha fordeler av å ha deltatt på kurs med oss.

Dette er fordeler som :

  • 5% Rabatt på utstyr og gonger
  • Hjelp til å promotere dine gongbad/Gong eventer
  • Deling av ressurser (Lån av gånger, Syngeboller m.m)
  • Facebookgrupper og Sider
  • Muligheter for å være med på GONG ON THE WAY(TM) RETREATS
  • Tilbud på andre klasser og workshops
  • Informasjon om hva som skjer i verden med gong og lyd (Forskning, Eventer…)
  • Eksklusive workshops
  • Besøk til gong produsenter.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en verden av magi med gonger, lek og glede.

Tusen takk for din deltagelse på kurset! Og vi ønsker det all lykke til videre på din egen way of the gong!

Anne Siri Langelandsvik ,Tor Arne Håve og Hale Tasli

Online Ressurser

Facebook

https://www.facebook.com/groups/400481176636760/ Gongbad Gruppe

Åpen gruppe for alles om ønsker å snakke om gongbad spørre om gongbad m.m

https://www.facebook.com/Gongbad/ Gongbad Community Side

Har kan du dele din arrangementer som er relevante i forhold til at de inneholder gongspilling.

https://www.facebook.com/groups/504117859748794/ Gongspillere Norge

For alle som har deltatt på kurs hos oss.

https://www.facebook.com/gongontheway/

GONG ON THE WAY(TM) Er vår internasjonale satsing med å nå ut i verden med et budskap om våre verdier og våre Norrøne Gonger.

Video av gongbad fra kursdeltagere

Deltagerliste

Denne siden inneholder et liste på de som deltok under kurset den 20-21 oktober 2018 , et utvalg av bilder og video som ble tatt under grunnkurs i gongspilling og er derfor passord beskyttet. 

Denne listen er konfidensiell og kun til bruk internt for denne gruppen. Din epost adresse er beskyttet hos oss, vi liker SPAM like lite som deg.

FirstnameLastnamePhoneEmail
SiriNæss92213009duftogharmoni@hotmail.com
VigdisLeiulfsrud41307635vigdisleiulfsrud@hotmail.com
Linda Hagaseth Bakke99040330lhagas@hotmail.com
Cathrine Cristoffersen92026481catchoff99@hotmail.com
Elin Saugerud48181250elinsstoppopp@gmail.com
Ragnhild Line Bjørnstad97624158ragnhild.line.bjornstad@hotmail.com
Brit MarieBrunes51580908brit.marie@lyse.net
Helene Fløtre99445493mediyogahelene@gmail.com

Grunnkurs i gongspilling holdes etter en modell fra Metab Benton. GONG ON THE WAY organiserer grunnkurs med Gongmestere og Yogalærere Anne Siri Langelandsvik og Tor Arne Håve. Grunnkurset holdes hovedsaklig med begge lærere tilstede under kurset. Der dette ikke skjer blir deltagere informert og prisen er også da redusert i forhold til at det kun er en lærer.

Gongkatalog

Klikk her for å gå til vår gongkatalog. Som kursdeltager får du minimum 5% på alle gonger og vi forsøker å få til frakt og spedisjonsfri levering inn til Norge.

Kontakt oss

Send oss gjerne spørsmål eller forespørsel om tilbud på våre produkter eller tjenester, vi svarer deg så snart vi kan og helst i løpet av 2 dager.