Share on facebook
Facebook

Mats Graf

Fra tidlig i tyveårene har Mats dedikert sitt profesjonelle liv til å assistere og veilede mennesker i deres egen vekst og helsemessig utvikling. Etter å ha bodd i ashram i 9 år, der han utdannet seg til instruktør i Hatha Yoga og esoteriske tantriske kundalinimeditasjoner. Han har senere utviklet former for hvordan man kan implementere disse aspektene i det virkelige livet, i en form tilpasset det moderne mennesket.

Mats har vært utøver av en rekke terapeutiske behandlingsformer i mer enn 30 år. Han er, i tillegg til Yogalærer, også IKYA Meditation instruktør, IKYA Healing terapeut, Space Clearing utøver, Akupunktør og Massasjeterapeut. Utdannelsene hans er innen både vestlig, kinesisk, indisk og energetisk/vibrasjonell medisin. Han har grunnlagt og drevet 3 større Yoga- og helsesentre i Stockholm og Oslo. Han opererer nå globalt, med å behandle og veilede både på individ- og gruppenivå, i tillegg til for tiden å holde workshops og kurs i Norge, Sverige, Tyskland, UK, USA og Thailand.

Han har siden barndommen hatt en dyp passion for musikk, og spiller ulike instrumenter og stilarter. Idag er fokuset mest på å skape og spille meditativ musikk. Han har også studert Gongspill hos Anne Siri Langelandsvik, Tor Arne Håve , Mehtab Benton og Don Conreaux.

Se mine eventer på GONG ON THE WAY(TM)

Please feel free to send me a message

GONG ON THE WAY(TM) - CONNECTIONS