Fra å slå på en gong til å spille Gong

Fra å slå på en gong til å spille Gong

INTRODUKSJONSKURS I GONGSPILLING
 
Har du opplevd å lytte til en Gong, eller kanskje vært så heldig å få være med på et Gongbad? Å kjenne hvordan klangene resonnerer i deg på så mange forskjellige måter?
 
Når du spiller på en Gong selv vil du komme nærmere, bokstavelig talt.
Nærmere potensialer for mye glede og utforskning av lyduniverset. Og når du spiller både gir og mottar du, samtidig!
 
Hovedfokuset på dette 1-dagskurset i Gongspilling:
Hvordan du kan spille på en Gong, og få frem klangpotensialene i Gongen – slik at du etter kurset vil kunne spille Gong både for din egen avslapning, meditasjon og transformasjon.
Du lærer grunnleggende teknikker for å skape ulike lydbilder.
 
/ Tilbakemelding fra siste kurs:
“Tusen takk for et kjempefint kurs og et mektig Gongbad! Så flott å kunne utforske nye aspekter ved tilstedeværelse og lyd – med en dyktig veiledning fra instruktører som er sensitivt tilstede ift den enkeltes og gruppens behov, og som også har rom for egen utfoldelse. Føler mer ro og glede etter kurset ☺️” Natalia L. /
 
Vi har forskjellige typer gonger tilgjengelig, slik at du får prøve helt ulike klanguniverser, og høre og kjenne forskjellen. Alle gonger klinger ulikt, og noen vil tale mer til deg enn andre. Så her får du også mulighet til å gi deg selv gaven av å skaffe deg din egen Gong, som du kjenner “treffer” deg godt.
Du vil bli kjent med gongens historie og forstå hvordan den faktisk virker på kroppen, sinnet og bevisstheten.
 
Andre lydhealing-instrumenter som syngeboller, rainstick og koshiklokker er også tilgjengelige på kurset, og vi vil etterhvert også sette opp kurs i hvordan å få optimalt utbytte av disse intrumentene.
 
Hvordan spiller vi gong på kurset:
Gongspill er lekende og gøy, og du vil også få muligheten til å slippe deg løs og eksperimentere – og kunne oppleve hvordan gongen «spiller gjennom deg». Alle vil også få spille for hverandre, og nyte godt av den helende effekten av gongens rike lydvibrasjoner.
 
For å få maks utbytte av gongspillingen, fokuserer vi på klar oppmerksomhet og tilstedeværelse – som er grunnlaget for virkelig å kunne spille slik at du og andre blir berørt – og vi gjør gode meditasjonsøvelser, yoga og in-tuninger underveis, som gjør det lettere for deg å komme i kontakt med gongens potensialer.
Kurset er et enkeltstående kurs, i samarbeid med Gong on the Way, som også arrangerer andre kurs.
 
LÆRERNE:
Karina Hornseth og Mats Graf holder Lydreiser og konserter i Skandinavia, Tyskland og England. De har lang erfaring i meditasjonsveiledning og er kjent for å spille med nyskapende og spennende metoder, og samtidig skape rom for dype, gode meditative opplevelser. De er Hatha Yoga og MediYoga instruktører, og har studert Gongspill hos Mehtab Benton og Don Conreaux.
 
Karina har erfaring som seminararrangør for større eventer. Hun er utdannet MediYoga Instruktær og IKYA Meditation instruktør og har bl.a jobbet som coach.
 
Mats har vært utøver av en rekke terapeiformer i flere tiår. Han er en anerkjent kursleder i Yoga, meditasjon og healing. Utdannelsene hans er innen både vestlig, kinesisk og indisk medisin. Han har grunnlagt og drevet 3 større Yoga- og helsesentre i Stockholm og Oslo.
 
Karina og Mats opererer nå globalt, med kursvirksomhet og individuelle lydhealinger i Norge, Sverige, Tyskland, UK, USA og Australia.
 
INFO og PÅMELDING: info@movementmeditation.net /Mats, 908 99 150
Pris: Kr. 1500,- 
 
Kurset holdes i samarbeid med UNIVERSI AS – GONG ON THE WAY(tm)
 
 
Velkommen😊

Påmelding skjer ved betaling, klikk på knappen under for å betale.

[simpay id=”4173″]